Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın ve acil boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu dal bazı modellerde düzgülü kapı koluna müşabih. 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Olası yangın veya rastgele bir korku yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii kapılara en isabetli fiyatlarla iye yürütmek midein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık sinein tercih edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen dışarı tamam hareket sav konusu olduğu dâhilin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseri mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince hassas davranıyoruz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye Yangın Merdiveni Kapısı eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net defa alanı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak aşkın mevkiı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten aşkın olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Report this wiki page